Pirates of the Baltic Sea!

IMG_3890Hårdrocken är inte död! Inte ens på ukulele. Vi är tillbaka från en kanonhelg på Rock at Sea. Vi inledde fredagen med en schyst middag tillsammans med legender från Uriah Heep och trevliga gossar från Stammrein. Efter det så var det dags att kicka igång helgens första set av tre. Eftersom vi har minst instrument, så fick vi båtens absolut minsta scen och ljudsystem i den så kallade pianobaren. Det var till och med så lågt i tak att våra ”marshallstackar” inte kunde rullas upp. Vad vill vi säga med detta då? Jo, att det gjorde oss absolut INGENTING! Med en fantastisk publik som bara växte och växte för varje set som vi körde och som dessutom sjöng skiten ur oss (vilket var tur för oss eftersom vi knappt hade några röster kvar under tredje setet) så kan man inte annat än att vara nöjd. Det känns inte som det är någon idé att försöka beskriva känslan och energin som fanns i lokalen för det går inte. Ni som var där vet vad vi menar.

Vi glömde att räkna men vi är ganska säkra på att helgens vanligaste fråga var: Har ni något under kilten? En ganska vanlig fråga. Svaret är på denna fråga väldigt självklar… Nej. Eller som Sixfinger svarade en person med en motfråga: ”Nej, absolut ingenting. Har du sett hur en barbie ser ut?” Vi fick också chansen att se några andra leverera under resan som tex Uriah Heep, Stammrein och Man.Machine.Industry. Grymma! Eftersom att det krockade med vårt schema så missade vi Dr. Harmonica. När han helt plötsligt glider förbi oss och bestämmer sig för att slå sig ner med ”the guys with the hats”, så fick istället sitta och surra musik med karln under natten och det var en upplevelse bara det. Shit, vad den mannen kan snacka! Trevligt var det. Vi sänder ett stort TACK till Julymorning och dess personal, Viking Line med personal, vår  ljudkille ”Kalle från västkusten”, vår säljare och ”FU*Kograf” Jocke som hade häcken full och framför allt till den fantastiska publiken! Vi ses igen!

Vi vet inte än men troligtvis var det här de sista gigen för oss i år, men vi kommer tillbaka 2015 och innan det så ska vi precis som förra året försöka rassla ihop en liten årsberättelse också och där får ni de riktiga godbitarna ifrån 2014.

Detta inlägg publicerades i Det här gör FU*K. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s