Thank you GNUF!

We had a blast…Thank You GNUF 2017!

Publicerat i Det här gör FU*K | Lämna en kommentar

Live in Bollnäs

En litet liveklipp från Bollnäs 1/4-17. Inte så mycket bild men desto mer ljud.

Tack Bollnäs, ni var grymma!

Publicerat i Det här gör FU*K | Lämna en kommentar

Se upp i backen…

Se upp i backen, tusen bollar i nacken! April April! Vi är kastrerade. Det vi däremot inte är, det är lediga. Idag besöker vi Bollebacken i Bollnäs för att köra ett afterski gig och ett festgig. Appertiff fyller 10 år och ställer till med tävling och kalas. Tydligen så måste man vara utklädda och typ tre i varje lag så därför kan vi inte ställa upp i tävlandet. Annars hade vi ju självklart gjort det och vunnit med ett ”Tina Turner overdrive 745” trick. Limon är laddad, Steffo är laddad, Ricky är kvaddad och merchkillen likaså. Bollnäsfil…är den redo?

Publicerat i Det här gör FU*K | Lämna en kommentar

Back in the UK!

Förklädda agenter kommer att smyga runt i staden Huddersfield i början på maj. Varför? Jo för att GNUF, Huddersfield och Storbritannien tycker om oss. Följ länken för att få en glimt av hur mycket de gillar Fagerstas genom tiderna snyggaste ukulele klubb. https://www.facebook.com/NorthernUke/posts/1297799413619135:0

Publicerat i Det här gör FU*K | Lämna en kommentar

Rock at Sea…Bästa publiken?

Då var det över för den här gången. Vi är ungefär lika suddiga som denna screenshot efter helgens 5 set. Fy fan vad kul vi har haft och jäklar vad bra NI är! Är ni bäst? Ja, ni ligger i alla fall i topp hos oss. Tack så jäkla mycket för eran sång och ert stöd! Tack också till all Rock at Sea personal och våra egna grabbar, JB och No fun Kjelle. Puss och kram till er alla.

Publicerat i Det här gör FU*K | Lämna en kommentar

Tack Rock at Sea – Hårdrock och Hej Svenska höjdare!

Tack så jävla mycket till alla på hårdrockskryssningen! Ni är sååå grymma. Vi hoppas vi ses snart igen. Nu glider vi vidare och kryssar med Svenska klassiker. Vi får se om ni också tar oss till era hjärtan? Hårdrockarna köpte som tur var inte slut på alla tröjor så ni har också möjlighet att införskaffa er dessa snygga exemplar. Vi ses ikväll kl.19.45 i Nöjescafet och i morgon på Etage kl.11.00!

Publicerat i Det här gör FU*K | Lämna en kommentar

FU*K på väg, snart på sjö!

Rock at Sea, nu är vi på gång! Vi hoppas att ni laddar ordentligt nu. En glad nyhet: Vår Cajonist Ricky är så pass OK i arm och axel, så han kommer att spela ikväll! Vi håller tummarna för att han håller hela vägen. Om inte så har vi som sagt den eminente ”Kjelle Wells” från No Fun at All med oss. Han hoppar in om det skulle behövas. Vi ses snart era galningar!

Publicerat i Det här gör FU*K | Lämna en kommentar

FU*K at Sea @ Rock at Sea!

Nu är det Snart äntligen dags! Rock at Sea! FU*K går till sjöss på hårdrocken för tredje året i rad och dessutom premierar vi på svenska klassikern. Detta måste firas! Vi är kanske inte störst av alla hårdrocksband eller de svenska artisterna, men vi är mest! 5 set kör vi på denna resa. Kommer ni? Vi måste ju fira som sagt och det gör vi med en alldeles egen special edition ”FU*K at Sea” tröja. Den trycks och säljs endast för detta tillfälle och aldrig mer. Om du inte vill missa denna exklusiva variant för 250kr (inkl. feltryck), så sök upp oss på båten och införskaffa dig ett ex eller två. Det går också bra att förbeställa. Hör av er på Facebook eller mejlen f.u.k@live.se eller lämna ett meddelande här på hemsidan.

För övrigt då? Jo för fan… Ricky är på bättringsvägen och kommer med största sannolikhet att kunna spela på skeppet. Skulle det bli några komplikationer under resans gång, så har vi våran superback-up ”Kjelle Wells” från No Fun at All med oss på resan. Vi ska dra ett par rep till sedan är: vi, tröjorna, mössorna, kondomerna, ”Jonny Bravo” (säljare), limon, ukarna och kiltarna med. Nu till den stora frågan. Är Sveriges bästa publik med? alltså….ÄR NI MED? Nu krossar vi båten!

Publicerat i Det här gör FU*K | 2 kommentarer

Bra jobbat Kjelle!

Första set avklarat. Snus, vatten, öl och halstabletter slinker ner nu i halvtid. Kjelle skötte sig bra och Lasse räknar in hej vilt som vanligt. Allés in ordnung. Snart dags för andra set. No FU*K at All levererar!

Publicerat i Det här gör FU*K | Lämna en kommentar

Lägesrapport!

Lägesrapport Stockholm 22/10-16

Vi sitter nu på Docklands och väntar på käk. Riggning och soundcheck gick hyfsat snabbt. Parkering med limo+släp då? Jodå,  Vi har provat att backa limon med släp i en tunnel. Skitsvårt, men dagens chaufför gjorde det så bra så vi åkte in i tunneln igen och svängde in mot parkeringshuset. Där kom vi inte in, så vi fick backa igen. Nu med en kö av bilar i tunneln. Ännu svårare men även det gick superbra. Vi får se vad vi provar när vi ska åka hem. Kanske backar vi genom hela tunneln? Nu är det mat. Tja!

Publicerat i Det här gör FU*K | Lämna en kommentar